Τρέχουμε τώρα!

Το κρύο του χειμώνα δεν πτοεί τις αλεπούδες…ίσα-ίσα! Τους δίνει κίνητρο για να γίνουν πιο σβέλτες. Ξεκινήστε από τώρα την προετοιμασία, γιατί όλο το Φεβρουάριο έχετε αγώνα!

GreenAthlon “Δίνουμε Ανάσα στον Υμηττό μας”. Εντάξει, δεν είναι ακριβώς τρέξιμο, είναι περπάτημα σε συνδυασμό με περιβαλλοντική δράση. Διοργανώνεται από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού και τον Δημοτικό Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, σε συνεργασία με την Περιβαλλοντική Κοινότητα GREEN ANGELS. Για κάθε συμμετοχή θα φυτευτεί και ένα επιπλέον δέντρο στους πρόποδες του Υμηττού. Απευθύνεται σε επαγγελματίες κι ερασιτέχνες περιπατητές όλων των ηλικιών. Save the date: 25 Φεβρουαρίου.

19ος Δρόμος Βουνού Υμηττός 2018. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα! Θεωρείται απαιτητική διαδρομή, συνολικά 21χμ, και με υψομετρική διαφορά. Διοργανώνεται από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Παπάγου – Χολαργού με τόπο εκκίνησης & τερματισμού το Αθλητικό Κέντρο Κοινότητας Χολαργού. Οι ενδιαφερόμενοι σπεύσατε να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 4/2.

4th Lycabettus Run. Επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλεπουδοδρομείς, ελάτε να τρέξουμε στην καρδιά της Αθήνας! Στον πανέμορφο Λυκαβηττό! Εδώ μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε διάφορες διαδρομές, άλλες με άσφαλτο και άλλες χωμάτινες, και σε διάφορες χιλιομετρικές αποστάσεις, ενώ υπάρχει και σκυταλοδρομία. Έχετε χρόνο για προπόνηση… ο αγώνας είναι στις 25 Φεβρουαρίου.

Bonus για τις αλεπούδες που είναι ήδη προπονημένες: Αν είστε ήδη fit, προλαβαίνετε να πάρετε μέρος στο 5ο Attika Run & Fun Grand Prix, έναν αγώνα που θα διεξαχθεί συνολικά σε πέντε δήμους της Αττικής με σκοπό την υποστήριξη των συμπολιτών μας που επωφελούνται των Κοινωνικών Παντοπωλείων του Δήμων και των εθελοντικών δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος. Συνδιοργανωτής είναι ο Δήμος Αμαρουσίου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. Ο αγώνας είναι την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, ενώ υπάρχει ειδικός αγώνας και για τις μικρές αλεπούδες.

Λοιπόν, ιδρώστε τη φανέλα και μην ανησυχείτε καθόλου ποιος θα την πλύνει!