Θερινό σινεμά: μια κλασική έξυπνη επιλογή

Ψάχνετε και πάλι τον έξυπνο τρόπο για να περάσετε όμορφα και οικονομικά τις αυγουστιάτικες νύχτες σας στην πόλη; Η απάντηση έρχεται αυτή τη φορά από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγ. Δημητρίου και το Open Air Festival Stroggylo 2018 που εγκαινιάζεται για πρώτη φορά φέτος.

Στο αίθριο του Στρογγυλού, του πρωτοποριακού σχολείου που σχεδίασε ο μοντερνιστής αρχιτέκτονας Τάκης Ζενέτος θα φιλοξενηθούν 44 ταινίες μεγάλου μήκους από όλες τις άκρες του κόσμου, που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν από το σινεφίλ κοινό.

Λίγο το δροσερό αεράκι, λίγο το ποπ κορν, λίγο η αίγλη των διαστάσεων της κινηματογραφικής οθόνης, σίγουρα έχετε βρει την έξυπνη βόλτα που ψάχνατε για τον Αύγουστο! Οι προβολές θα γίνονται μέχρι και τις 30 Αυγούστου και η είσοδος φυσικά είναι δωρεάν.

Extra για τις Μικρές Αλεπούδες: Κάθε Κυριακή θα προβάλλονται ταινίες Animation ώστε τα αλεπουδάκια να μην μένουν και αυτά παραπονεμένα!

Inside Info: Για λεκέδες που μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια της προβολής, ξέρετε ποιος είναι ο πρωταγωνιστής της καθαριότητας: Το Neomat φυσικά!