Τα βιβλία είναι πάντα μια έξυπνη επιλογή

Μπορεί να ζούμε στην εποχή της γρήγορης πληροφορίας και του διαδικτύου, όμως ας το παραδεχτούμε… τα βιβλία είναι πιο πολύτιμη και διαχρονική πηγή γνώσης και παραμένουν το πιο γρήγορο, ανέξοδο και εκπληκτικό ταξίδι που μπορεί να κάνει κάποιος σε άπειρους κόσμους και εποχές!

Γι’ αυτό, μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το 5ο bazaar βιβλίων που οργανώνει το Μουσείο Μπενάκη από τις 23 μέχρι και τις 26 Νοεμβρίου, στο Κτήριο της οδού Πειραιώς. Εκεί θα ανακαλύψετε 246 τίτλους που έχουν εκδοθεί από το Μουσείο Μπενάκη, με έκπτωση 50% και 70% αλλά και second hand βιβλία σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, καθώς και επιλεγμένα αντικείμενα του Πωλητηρίου σε ειδικές τιμές.

Οι θεματικές των εκδόσεων εκτείνονται από την Κλασική Ελλάδα, τον Βυζαντινό πολιτισμό, τη Λαογραφία, τη Νεοελληνική Ζωγραφική, τη Γλυπτική και την Αρχιτεκτονική, μέχρι τη Φωτογραφία, τη Φιλολογία, την Νεοελληνική Ιστορία και την Ευρωπαϊκή τέχνη. Σίγουρα θα βρείτε το βιβλίο που καθρεφτίζει την εποχή ή πραγματεύεται την τέχνη που σας γοητεύει περισσότερο και μάλιστα θα έχετε τη δυνατότητα να το αποκτήσετε στην πιο προνομιακή τιμή.

Μάλιστα αν επισκεφθείτε το bazaar την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, από τις 11.00 έως τις 14.00, θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος στο εργαστήρι καλλιγραφίας “Η ομορφιά των γραμμάτων”, που απευθύνεται και σε μεγάλες αλλά και σε μικρές αλεπούδες.

Αν βρίσκεστε εκτός Αθηνών, μην ανησυχείτε! Το Μουσείο «μεταφέρει» το bazaar βιβλίων και διαδικτυακά στη διεύθυνση bazaar.benaki.gr. Κατά τις μέρες του bazaar (23 – 26/11/2017), οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράζουν online όλους τους τίτλους που θα διατίθενται στο bazaar, με έκπτωση 50% και 70%.

Λοιπόν, βάλτε στο πρόγραμμα μια έξυπνη και επιμορφωτική βόλτα αυτό το Σ.Κ!

Photo credit: www.benaki.gr