Τα αλεπουδάκια ντύνονται για το Halloween έξυπνα και οικονομικά!

Κάθε χρόνο το Halloween μπαίνει όλο και πιο δυναμικά στα σπίτια μας, σε σημείο να περιμένουμε τα spooky πάρτυ με αγωνία. Νυχτερίδες, βαμπίρ, μούμιες και κάθε λογής τρομακτικό πλάσμα έχει την τιμητική του αυτές τις ημέρες. Και τα αλεπουδάκια όμως έχουν δικαίωμα στο Halloween, γι’ αυτό και υπάρχουν πάρτυ ειδικά για’ αυτά. Αν θέλετε οι αλεπουδίτσες σας να γίνουν πραγματικά «τρομακτικές», χωρίς να διαθέσετε μεγάλο budget, δείτε μερικές οικονομικές στολές με πράγματα που έχουμε όλοι στο σπίτι.

1. Φάντασμα: Το κλασσικό, αγαπημένο και ανυπέρβλητα τρομακτικό φάντασμα! Το μόνο που χρειάζεται αυτή η στολή είναι ένα λευκό, μεγάλο σεντόνι, φυσικά κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του παιδιού. Ντύνετε το αλεπουδάκι κανονικά και λίγο πριν το πάρτυ τού φοράτε το σεντόνι. Voilà! Τόσο απλά και γρήγορα οι μικροί σκανδαλιάρηδες είναι έτοιμοι να μοιράσουν φόβο.

2. Βρυκόλακας: Επίσης εύκολο και γρήγορο Halloween outfit. Βασίζεται μόνο στο make up, οπότε πάλι ντύνετε την μικρή αλεπού με ό,τι ρούχα θέλετε. Αρκεί να βάψετε την περιοχή γύρω από τα χείλη τους με λίγο κόκκινο χρώμα, κραγιόν, κέτσαπ ή ό,τι άλλο βρείτε εύκαιρο και είστε έτοιμοι!

3. Σκελετός: Άλλο ένα ντύσιμο που βασίζεται στο make up κυρίως, αλλά συνδυάζεται καλύτερα με συγκεκριμένο χρωματικό συνδυασμό. Αυτή τη φορά χρειάζεται ολόκληρο το πρόσωπο βάψιμο, με άσπρο και μαύρο χρώμα, ώστε να κάνει αντίθεση. Τα ρούχα θα πρέπει να είναι κι αυτά στα ίδια χρώματα για να ταιριάζει όλο το σύνολο και να έχετε ένα πραγματικά τρομακτικό αλεπουδάκι.

4. Κολοκύθα: Λίγο πιο δύσκολη στολή, καθώς απαιτεί ένα μικρό ταλέντο στα εικαστικά, αλλά ακόμα μια πολύ έξυπνη και οικονομική επιλογή. Εκτός από ταλέντο βέβαια, απαιτεί και μια μικρή θυσία… ένα λευκό μπλουζάκι. Παίρνετε λοιπόν το λευκό μπλουζάκι, το βάφετε όλο πορτοκαλί και προσθέτετε μετά μερικές μαύρες πινελιές για να σχηματιστεί το πρόσωπο της κολοκύθας. Το συνδυάζετε με ένα μαύρο παντελόνι και το μικρό αλεπουδάκι είναι έτοιμο να σπείρει τον τρόμο!

5. Extra: Για τους πιο τολμηρούς της παρέας κι αυτούς που θέλουν να το πάνε ένα βήμα πιο πέρα, υπάρχει μια extra επιλογή! Ντύνετε με ό,τι ρούχα θέλετε την αλεπουδίτσα σας και κολλάτε επάνω της τα αυτοκόλλητα από τις συσκευασίες Neomat. Όταν θα σας ρωτάνε τι έχει ντυθεί, θα τους απαντάτε: «Neomat, ο φόβος και ο τρόμος των λεκέδων!».