Φρέσκια, αρωματική, κριτσανιστή τάρτα για να μοσχοβολήσει το σπίτι και να αποκτήσεις φανατικούς θαυμαστές της μαγειρικής σου!
Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά. Ρίχνουμε το νερό, το αλάτι και την ζάχαρη και χτυπάμε να ομογενοποιηθούν.
Τυλίγουμε τη ζύμη με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για μία ώρα.
Ανοίγουμε τη ζύμη και την τοποθετούμε σε καλά βουτυρωμένη ταρτιέρα.
Ανακατεύουμε το γαλοτύρι με την κρέμα γάλακτος, ένα κουταλάκι του γλυκού δεντρολίβανο ψιλοκομμένο και το πιπέρι.
Ρίχνουμε το μείγμα του τυριού στην ταρτιέρα και τοποθετούμε τα ψημένα αχλάδια.
Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με το υπόλοιπο δεντρολίβανο και προσφέρουμε στους έκθαμβους φίλους μας!