Είναι ΣΚ, ξυπνάς μέσα στη χαρά και θες να φτιάξεις ένα νόστιμο αλλά γρήγορο πρωινό. Ανοίγεις τα ντουλάπια και βλέπεις το τσουρέκι που ξέχασες μισοκομμένο, πίσω από κάτι φρυγανιές. Το πρωινό σου θα είναι έτοιμο σε 20 λεπτά! Και θα είναι τέλειο…
Είναι ΣΚ, ξυπνάς μέσα στη χαρά και θες να φτιάξεις ένα νόστιμο αλλά γρήγορο πρωινό. Ανοίγεις τα ντουλάπια και βλέπεις το τσουρέκι που ξέχασες μισοκομμένο, πίσω από κάτι φρυγανιές. Το πρωινό σου θα είναι έτοιμο σε 20 λεπτά! Και θα είναι τέλειο…
Μερίδες: 2 | Χρόνος Προετοιμασίας: 10’ | Χρόνος Ψησίματος: 10’
Αλείφουμε σε δύο φέτες τσουρεκιού από μία κουταλιά της σούπας πραλίνα. Βουτάμε το δάχτυλό μας στο βάζο και γλείφουμε λίγη ακόμα πραλίνα. Σκουπιζόμαστε όπου βρούμε. Σε πετσέτα; Πάνω μας; Τι σημασία έχει; Αφού θα καθαρίσει το Neomat.
Βουτάμε στο μείγμα του γάλακτος τα τσουρέκια και τα βάζουμε στο καυτό τηγάνι. Κι αν μας πιτσιλίσει και λίγο το λάδι, κανένα πρόβλημα. Στο πρόγραμμα είναι κι αυτό.
Ψήνουμε για 4 λεπτά από κάθε μεριά.
Κόβουμε τα french toast στη μέση και σερβίρουμε με έξτρα πραλίνα. Απολαμβάνουμε τη δημιουργία μας με πάθος και χωρίς φόβο μήπως λερωθούμε.
Γιατί μόνο έτσι απολαμβάνουμε τη μαγειρική!