Γάλα με δημητριακά, ψωμί με βούτυρο και μαρμελάδα, τοστ, αυγά τηγανητά. Αν βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια στο τραπέζι του πρωινού σου, ήρθε η ώρα να φτιάξεις αυτά τα αλμυρά muffins. Στο κέντρο τους κρύβουν μια μεγάλη έκπληξη!
Γάλα με δημητριακά, ψωμί με βούτυρο και μαρμελάδα, τοστ, αυγά τηγανητά. Αν βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια στο τραπέζι του πρωινού σου, ήρθε η ώρα να φτιάξεις αυτά τα αλμυρά muffins. Στο κέντρο τους κρύβουν μια μεγάλη έκπληξη!
Μερίδες: 6-8 μεσαία muffins | Χρόνος Προετοιμασίας: 15’ | Χρόνος Ψησίματος: 30’
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το Φαρίν Απ, το αλάτι, τη ζάχαρη και τα τριμμένα τυριά.
Σε ένα άλλο μπολ, χτυπάμε με ένα πιρούνι το 1 αυγό με το γάλα και το λιωμένο βούτυρο. Χτυπάμε δυνατά και άφοβα!
Ρίχνουμε το υγρό μείγμα και το bacon στο μείγμα του Φαρίν Απ και ανακατεύουμε καλά.
Σπάμε ένα αυγό και χωρίζουμε το ασπράδι από τον κρόκο, μέχρι να φύγει το μεγαλύτερο μέρος από το ασπράδι, αλλά όχι όλο. Βάζουμε το αυγό σε ένα muffin και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα.
Κλείνουμε το muffin με 2 κουταλιές από το μείγμα μας.
Αλείφουμε τα muffins με βούτυρο και ψήνουμε για 30 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Βάζουμε καφεδάκι και κόβουμε την πρώτη δαγκωνιά αργά και απολαυστικά.
Μην ξεχνάτε, η καλή μέρα από το πρωινό φαίνεται. Οι λεκέδες πάλι, δεν θα φαίνονται καθόλου!