Πλύσιμο για προχωρημένους

Πλύσιμο για προχωρημένους

Αφού εμπεδώσαμε το πλύσιμο για αρχάριους, καιρός να ανέβουμε level και να ανακαλύψουμε το έξυπνο πλύσιμο για προχωρημένους.

Όχι μόνο ρούχα! Το ξέρατε ότι στο πλυντήριο μπορείτε να πλύνετε και άλλα πράγματα εκτός από ρούχα; Τα αθλητικά σας παπούτσια για παράδειγμα καθαρίζονται τέλεια στο πλυντήριο, μόνα τους εννοείται, χωρίς άλλα ρούχα. Λούτρινα αρκουδάκια και κουκλάκια των παιδιών χρειάζονται κι αυτά καθάρισμα κάθε τόσο. Ακόμα και τα μαξιλάρια πλένονται στο πλυντήριο. Αλλά και οι βαμβακερές κουρτίνες, εκτός αν υπάρχει ένδειξη για στεγνό καθάρισμα. Τα σακίδια μπορούν να πλυθούν κι αυτά στο πλυντήριο, τόσο τα υφασμάτινα όσο και τα νάιλον. Πατάκια αυτοκινήτου, φίλτρα ηλεκτρικής σκούπας, πλαστικές κουρτίνες μπάνιου, αλλά και στρωματάκια γυμναστικής πλένονται επίσης έξυπνα και χωρίς κόπο στο πλυντήριο. Μην παιδεύεστε λοιπόν τα πλένετε στο χέρι. Το πλυντήριο και το Neomat είναι φίλοι μας 😉

Βonus tips για προχωρημένους:

Χαμένες κάλτσες τέλος! Αν ανήκετε σε αυτούς που πιστεύουν στο παράλληλο σύμπαν με τις χαμένες κάλτσες, απλά τόσο καιρό τις πλένατε λάθος. Βάλτε τις κάλτσες πρώτες μέσα στο πλυντήριο και τα υπόλοιπα ρούχα από πάνω, έτσι δεν χάνονται με τρόπο μαγικό.

Με γεια, αλλά χωρίς απώλειες! Αγοράσατε εκείνο το τέλειο συνολάκι που είδατε στη βιτρίνα και καλά κάνατε! Τα καινούργια ρούχα όμως, πολλές φορές ξεβάφουν, γι’ αυτό την πρώτη φορά καλύτερα να τα πλύνετε μόνα τους ή να δοκιμάζετε στο χέρι για να δείτε αν ξεβάφουν. Από τη δεύτερη φορά και μετά, τα βάζετε άφοβα στο πλυντήριο – λευκά και χρωματιστά μαζί – με Neomat Τέλος στο Ξεχώρισμα!