Ποιος είπε ότι το πικ νικ είναι μόνο για τις ανοιξιάτικες μέρες του Μαΐου; Ο γλυκός καλοκαιρινός καιρός του Ιουνίου ενδείκνυται για έξυπνες εξορμήσεις με γεμάτα καλαθάκια και άδεια από έγνοιες κεφαλάκια… Τώρα που τα μικρά σας αλεπουδάκια τελείωσαν και με τα σχολεία και κατά μεγάλο μέρος με τις άλλες δραστηριότητές τους, τι καλύτερο από τα να πάρετε τα…πάρκα!

Πάρκο Σκοπευτηρίου Καισαριανής: Το πάρκο του Σκοπευτηρίου ενδείκνυται για οικογένειες με παιδιά. Με έξι στρέμματα γκαζόν, διαμορφωμένους πράσινους χώρους περιπάτου, και παιδική χαρά, τα μικρά σας αλεπουδάκια θα ξεχυθούν ανέμελα στο τρέξιμο και στο παιχνίδι! Κι αν πεινάσουν πολύ και πέσετε έξω στις προμήθειες, υπάρχει και αναψυκτήριο για ανεφοδιασμό.

Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης: Στα όρια των Δήμων Ιλίου, Αγ. Αναργύρων και Καματερού, το πάρκο αυτό διαθέτει και τεχνητή λίμνη, ενώ φιλοξενεί πάνω από 100 είδη πουλιών για να απολαύσετε το πικ νικ σας με τη μοναδική μουσική υπόκρουση της φύσης. Αν πάλι δεν έχετε προνοήσει για εφόδια, υπάρχουν καντίνες και αναψυκτήρια στη διάθεσή σας.

Άλσος Στρατού Γουδή:  Δίπλα στο θέατρο Badminton και στη Λεωφόρο Κατεχάκη, βρίσκεται μια μεγάλη έκταση γεμάτη πράσινο, ησυχία, δρομάκια για περπάτημα και ποδήλατο και γρασίδι για να στρώσετε το τραπεζομάντηλο! Τα μικρά σας αλεπουδάκια μπορούν να τρέξουν ανέμελα ή να παίξουν στην παιδική χαρά, ενώ εσείς θαυμάζετε τα πρωτότυπα μοντέρνα γλυπτά, αφού τμήμα του άλσους ανήκει στην Εθνική Γλυπτοθήκη.

Πρώην Βασιλικά Κτήματα Τατοΐου: Πυκνή βλάστηση, χωμάτινα μονοπάτια, ποδηλατικές διαδρομές και ξέφωτα ιδανικά για πικ νικ σας περιμένουν στη σκιά των πρώην βασιλικών ανακτόρων και πολλών άλλων εντυπωσιακών κτηρίων. Πάρτε μαζί τις φωτογραφικές μηχανές σας γιατί το τοπίο είναι πραγματικά υπέροχο!

Λοιπόν; Μήπως το Σαββατοκύριακο που έρχεται να γευματίσετε… έξω; Αν θέλετε και ιδέες με τι να γεμίσετε το καλαθάκι σας, απλά κάντε κλικ εδώ. Όσο για τις ιδέες για το καθάρισμα… δεν θέλει και ρώτημα, Neomat και πάλι Neomat!