Ολική επαναφορά!

Ολική Επαναφορά

Η επιστροφή από τις διακοπές δεν είναι μια ευχάριστη σκέψη για τους περισσότερους. Μπορεί όμως να γίνει μια ευχάριστη διαδικασία, χωρίς να σας δημιουργεί στρες! Υπάρχουν έξυπνοι τρόποι για ομαλή «επανένταξη» στην καθημερινότητα και παράταση των ευεργετικών επιδράσεων των διακοπών για ακόμα περισσότερο.

 

Ο Νο1 τρόπος: Συνεχίζουμε τις διακοπές λίγο ακόμα!

Συνεχίζουμε τις εξορμήσεις και τα μπάνια στις κοντινές παραλίες, τις βόλτες στην πόλη, τα θερινά σινεμά και όσο μπορούμε εξακολουθούμε να κάνουμε οτιδήποτε μας έδινε ευχαρίστηση στις διακοπές μας. Επίσης… οργανώνουμε την επόμενη απόδραση! Δεν χρειάζεται να περάσει πολύς καιρός. Τώρα που είμαστε ζεστοί! Ακόμα και το επόμενο Σαββατοκύριακο από την επιστροφή μας ενδείκνυται για μία μίνι απόδραση. Και φυσικά όλος ο Σεπτέμβριος με τον γλυκό και ζεστό καιρό του είναι στη διάθεσή μας.

 

Ο handmade τρόπος: Το κρατάμε ζωντανό… στο σπίτι!

Οι γλυκιές βραδιές του Σεπτεμβρίου είναι ιδανικές για βραδιές με φίλους στη βεράντα. Ξαναζούμε τα χαλαρά βράδια στο νησί στο cocktail bar… του σπιτιού μας. Οργανώνουμε reunion με την παρέα των διακοπών, κρατάμε επαφή με τους νέους φίλους που γνωρίσαμε στις διακοπές ή κανονίζουμε με τους φίλους που έχουμε να δούμε από πριν τις διακοπές για ανταλλαγή ιστοριών και εμπειριών! Αν ψάχνετε για ιδέες, ρίξτε μια ματιά εδώ για έξυπνες και γρήγορες συνταγές για μικρά δείπνα στη βεράντα ή homemade cocktail parties!

 

Το μάντρα της επαναφοράς: Όχι όλα μαζί!

Η προσαρμογή θέλει το χρόνο της. Με λίγη οργάνωση και καλή διάθεση, όλα θα γίνουν σιγά-σιγά. Τόσο στο σπίτι, όσο και στην εργασία, το μυστικό είναι να μην φορτώνουμε το πρόγραμμά μας με πολλές υποχρεώσεις. Ας κρατήσουμε το χαλαρό πνεύμα των διακοπών ζωντανό! Ξεκινώντας ανοίγοντας βαλίτσες… διαλέγουμε το αγαπημένο μας άρωμα Neomat και ξεκινάμε με το πρώτο πλυντήριο. Όλα τα άλλα θα έρθουν!