Οι πιο έξυπνες διακοπές γίνονται το Σεπτέμβριο!

Έφυγε με τη σειρά του ο Αύγουστος και κάπως έτσι αποχαιρετήσαμε τις καλοκαιρινές διακοπές και για φέτος… ή μήπως όχι; Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί ποτέ, πώς θα ήταν να έκανες τις διακοπές σου τον Σεπτέμβριο; Κάποιοι όχι απλά το έχουν αναρωτηθεί, το έχουν κάνει κιόλας, καθώς γνωρίζουν ότι τότε τις απολαμβάνεις ακόμη περισσότερο. Επειδή όμως είναι λογικό να έχεις κάποιες αμφιβολίες, παρακάτω σου έχουμε όλους τους λόγους, για τους οποίους οι πιο έξυπνες διακοπές γίνονται το Σεπτέμβριο!

1. Dont worry, be happy: Κάθε καλοκαίρι η ίδια ιστορία. Να βρεις εισιτήρια και δωμάτιο δύο με τρεις μήνες πριν, αφού τελευταία στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση. Ειδικά εάν πρόκειται για κάποιο δημοφιλή προορισμό -όπου δημοφιλής προορισμός σκέψου όλα τα νησιά της Ελλάδας-. Το Σεπτέμβριο όμως δεν ισχύει αυτό. Ακόμα και τελευταία στιγμή μπορεί να βρεις σχεδόν τα πάντα, χωρίς άγχος, στρες, προγραμματισμούς και όλα τα σχετικά.

2. Κι ο γιαλός κάνει φουρτούνα: Πόσο μάλλον τον Αύγουστο με τα μελτέμια! Το Σεπτέμβρη όμως, συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Ο καιρός ηρεμεί, ο καύσωνας παραμένει και οι παραλίες φαντάζουν πιο ονειρεμένες από ποτέ. Και μην ξεχνάς ότι δεν υπάρχει αυτή η ανυπόφορη πολυκοσμία, οπότε η ξαπλώστρα και η ομπρέλα σου θα είναι πάντα εκεί για σένα.

3. Φασούλι το φασούλι…: Έξυπνες διακοπές χωρίς οικονομία δεν γίνονται. Μιας και ο Σεπτέμβρης δεν αποτελεί την πιο hot καλοκαιρινή περίοδο, οι τιμές αυτή την εποχή είναι άκρως ανταγωνιστικές. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορεί να βρεις καταλύματα ακόμα και στη μισή τιμή απ’ ότι θα τα έβρισκες τον Αύγουστο.

4. Συγγνώμη εδώ κάθονται: Θα το ρωτήσεις ή θα στο πουν από μόνοι τους. Δεν έχει σημασία, αφού έτσι κι αλλιώς θα το ακούς όλο το καλοκαίρι. Και αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι την τουριστική σεζόν (κυρίως Ιούλιο-Αύγουστο) η Ελλάδα κοντεύει να βουλιάξει από τον κόσμο. Ούτε αυτό ισχύει φυσικά το Σεπτέμβρη, καθώς όλοι επιστρέφουν στην πόλη λόγω υποχρεώσεων, είτε επειδή τους τελείωσε η άδεια!

Ας τα βάλουμε κάτω λοιπόν. Λιγότερος κόσμος, περισσότερη ησυχία, καλύτερες τιμές και καθόλου άγχος. Σκέψου μόνο ότι θα σου μείνουν χρήματα για τα Neomat ενός χρόνου! Ακόμα να πειστείς;