Οδηγός παραλίας για Μικρές Αλεπούδες

Έφτασε η στιγμή που μικρές και μεγάλες αλεπούδες περνούν όλη την ημέρα στην παραλία. Αυτό είναι ευτυχία! Για να παραμείνει έτσι χωρίς άγχος και απρόοπτα, προετοιμαστείτε κατάλληλα με μερικές συμβουλές που μπορεί να φαίνονται απλές, αλλά θα προστατέψουν την καλή σας διάθεση ώστε τίποτα να μην μπορεί να σας τη χαλάσει!

Lets talk about ταλκ. Πόσες φορές δεν έχετε δει το μικρό σας αλεπουδάκι να νευριάζει επειδή κόλλησε πάνω του η άμμος; Αν έχετε πάντα στην τσάντα παραλίας ένα ταλκ, το πρόβλημα λύνεται. Τρίβοντας πάνω στο σημείο του δέρματος με την κολλημένη άμμο, η άμμος φεύγει αμέσως και η ηρεμία στην παραλία επανέρχεται!

Κάντε το κινητό σας foxproof! Δηλαδή, προστατέψτε το από τα βρεγμένα δαχτυλάκια των μικρών αλεπούδων σας. Πώς; Απλά βάλτε το μέσα σε πλαστική μεμβράνη. Ναι, ναι, αυτά τα σακουλάκια που έχουμε για τα τρόφιμα και κλείνουν αεροστεγώς. Η μεμβράνη θα κάνει τη δουλειά της, ενώ η οθόνη αφής θα λειτουργεί κανονικά.

Καθαρή φύλαξη αντικειμένων. Όταν είστε μέσα στη θάλασσα με τα παιδιά, δεν μπορείτε να έχετε το νου σας και τι γίνεται κάτω από την ομπρέλα σας στη στεριά! Για να προστατέψετε τα αντικείμενα αξίας, τυλίξτε τα σε μία καθαρή πάνα και δέστε τη καλά. Κανείς δεν θα θέλει να την αγγίξει. Σατανικά έξυπνο!

Μπαλόνια πάρτυ! Νερό στο αυτί! Έχει συμβεί σε όλους και είναι αρκετά ενοχλητικό, πόσο μάλλον για ένα μικρό παιδί που δεν έχει υπομονή. Ένα έξυπνο κόλπο για να ξεβουλώσουν τα αυτάκια τους είναι να τους δώσετε να φουσκώσουν ένα μπαλόνι. Είναι ο πιο διασκεδαστικός τρόπος που υπάρχει και τους μένει και το μπαλόνι για να παίξουν μετά.

Aloe vera power. Η αλόη έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και όταν είναι δροσερή ανακουφίζει ακόμα περισσότερο. Φροντίστε να έχετε μαζί σας gel αλόης είτε μέσα στο ψυγειάκι ή σαν παγάκια που θα έχετε φτιάξει από πριν. Θα καταπραΰνει αμέσως το ερεθισμένο δερματάκι τους που μπορεί να προκληθεί από κάποιο τσίμπημα ή τον ήλιο.

Τέλος… περιττό να τονίσουμε το τρίπτυχο της παραλίας: αντηλιακό, αντηλιακό, αντηλιακό!

Καλές διακοπές σε μικρές και μεγάλες αλεπούδες!