Μικρές αλεπούδες σε ρόλο δρομέων!

Έφτασε η στιγμή οι μικρές αλεπουδίτσες σας να κλέψουν όλη τη φήμη και τη δόξα από τον Κώστα Κεντέρη και τη Βούλα Πατουλίδου, αφού θα μπούνε σε ρόλο… δρομέων! Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου και ο Δ.Ο.Π.Α.Π διοργανώνουν για τέταρτη συνεχή χρονιά τον αγώνα δρόμου 1.000 μέτρων με την ονομασία «Kids Run 2018».

Ο αγώνας αυτός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά για ηλικίες από 6 έως 12 ετών. Φυσικά η διαδρομή θα επιτηρείται, έτσι ώστε τα αλεπουδάκια να είναι ασφαλή σε όλο το μαραθώνιό τους. Ο παιδικός αγώνας θα ξεκινήσει στις 9.10 π.μ. αλλά η ώρα προσέλευσης είναι στις 8.00 π.μ. οπότε θα πρέπει να ξεκινήσετε νωρίς, σε περίπτωση που μένετε μακριά απ’ τη Ραφήνα. Επειδή όλες οι αλεπουδίτσες είναι πρωταθλητές, ακόμα και να μην κατακτήσουν κάποια θέση, θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους.

Στο μεταξύ, εσείς μπορείτε να συνδυάσετε αυτή την πρωινή κυριακάτικη εξόρμηση με μία έξυπνη βόλτα για όλη την οικογένεια. Μετά τον παιδικό αγώνα θα έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στην πανέμορφη, παραθαλάσσια Ραφήνα, να φάτε ή και να πιείτε κάτι, περνώντας έτσι μια ξεκούραστη και όμορφη ημέρα με την οικογένειά σας.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα: https://bit.ly/2yskLwa