Μέσα τα κεφάλια για τις μικρές αλεπούδες!

Οι διακοπές δεν τελειώνουν μόνο για τους μεγάλους, καθώς και τα αλεπουδάκια βρίσκονται στην ίδια μοίρα. Μπορεί να μην έχουν να αντιμετωπίσουν ένα φόρτο εργασίας που περιμένει καρτερικά καθ΄ όλη τη διάρκεια των διακοπών, έχουν όμως το σχολείο! Εδώ σας έχουμε μερικές έξυπνες συμβουλές για να κάνετε την προσαρμογή των μικρών αλεπούδων στο σχολικό περιβάλλον ομαλή και ευχάριστη.

  1. Σχολικά είδη: Αγοράστε μαζί τους τα νέα σχολικά είδη για τη χρονιά που έρχεται. Με αυτό τον τρόπο οι μικροί φίλοι θα χαρούν πολύ με τα νέα τους υλικά και θα ανυπομονούν να ξεκινήσουν τα σχολεία για να μπορούν να τα δείξουν και στους φίλους τους.
  2. Καλός ύπνος: Οι διακοπές για τις αλεπουδίτσες τελείωσαν, οπότε δεν μπορούν να κοιμούνται τις ίδιες ώρες. Πόσο μάλλον τώρα που έχουν πρωινό ξύπνημα! Χρειάζεται σταδιακά να πέφτουν για ύπνο όλο και πιο νωρίς, ώστε να βρουν και πάλι τους σχολικούς ρυθμούς που είχαν το χειμώνα.
  3. Επίσκεψη στο σχολείο: Τα αλεπουδάκια θα ένιωθαν πολύ πιο όμορφα και οικεία, εάν την πρώτη μέρα τα συνοδεύατε στο σχολείο. Η εξοικείωσή τους με χώρο, τους δασκάλους και τους συμμαθητές θα ήταν πιο ομαλή και χωρίς άγχος, αφού θα γνώριζαν ότι είστε δίπλα τους για οτιδήποτε συμβεί.
  4. Επικοινωνία με τους φίλους: Πριν αρχίσουν τα σχολεία και μπουν για τα καλά στο πρόγραμμα, μερικές ώρες με τους φίλους τους από την πόλη θα έκαναν τα μικρά σας αλεπουδάκια να συνηθίσουν γρήγορα στο νέο περιβάλλον και να και να ενταχθούν σ’ αυτό πιο ομαλά.
  5. Άρωμα Φρεσκάδας: Οι μυρωδιές είναι πολύ σημαντικές για εμάς και ακόμη περισσότερο για τα παιδιά, αφού έτσι συνδυάζουν αναμνήσεις και στιγμές. Συνεχίζετε να πλένετε τα ρούχα τους με Neomat, έτσι ώστε να νιώθουν ότι η φροντίδα και η αγάπη σας τα ακολουθεί κάθε ώρα της ημέρας, όπου κι αν βρίσκονται!