Ποιος είπε ότι για να περάσετε καλά πρέπει να βγείτε από το σπίτι; Εδώ σας έχουμε μερικές ιδέες για να δημιουργήσετε και να διασκεδάσετε μικροί και μεγάλοι μαζί, χωρίς να βγείτε από την πόρτα!

Μαγειρέψτε παρέα: Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανική ευκαιρία για να μαγειρέψουν μαζί σας αντί να «χαζεύουν» μπροστά στην τηλεόραση. Τι μπορείτε να μαγειρέψετε παρέα; Υπάρχει μια έξυπνη επιλογή για κάθε κουζίνα! Από αλμυρά muffins με ολόκληρο αυγό μέχρι yummy-yummy μπισκότο στο τηγάνι με φυστικοβούτυρο και French toast με πραλίνα και μπανάνα! Θα λερωθείτε, είναι σίγουρο. Αλλά ποιος νοιάζεται όταν υπάρχει το Neomat;

Παίξτε παρέα: Θυμάστε τη ντάμα; Το ντόμινο; Το Γκρινιάρη και το Φιδάκι; Τα παιχνίδια λέξεων, όπως η κρεμάλα που παίζατε μικροί; Ευκαιρία να τα μάθουν και τα μικρά σας αλεπουδάκια! Μαζευτείτε λοιπόν γύρω από το τραπέζι ή καθίστε αναπαυτικά στο χαλί και ξαναζήστε μαζί τους αυτές τις μοναδικές αναμνήσεις, δημιουργώντας παράλληλα νέες ακόμα πιο διασκεδαστικές! Μπορείτε ακόμα και να τα μυήσετε σε παιχνίδια στρατηγικής και ευφυίας, όπως το σκάκι. Αν προτιμούν παιχνίδια με σωματική κίνηση, το κλασικό κρυφτό ή τα αγαλματάκια μπορούν να σας χαρίσουν ώρες χαράς και…αγωνίας. Αν πάλι διαθέτετε αχαλίνωτη φαντασία, ενώστε τη με τη δική τους και δημιουργήστε κουκλοθέατρο, χρησιμοποιώντας τις κούκλες που ήδη έχουν ή και χρωματιστές κάλτσες που θα φορέσετε στα χέρια σας. Όρεξη και φαντασία να έχετε, και το σπίτι μπορεί να γίνει το πιο έξυπνο fun park!