Η πιο έξυπνη βόλτα για τους λάτρεις του φαγητού!

Λιώνεις στη θέα ενός καλοψημένου burger; Ακούς burrito και σου τρέχουν τα σάλια; Ή μήπως τρελαίνεσαι να ανακαλύπτεις καινούρια, φανταστικά cocktail; Σε κάθε περίπτωση, ο προορισμός είναι ένας. Η απόλυτη γιορτή φαγητού, το Athens Street Food Festival επιστρέφει! Απανταχού foodies, λάτρεις του street food, φίλοι των γλυκών, spirits junkies, ραντεβού στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι!

Για εννιά ημέρες, δηλαδή τα τριήμερα 10-11-12, 17-18-19 και 24-25-26 Μαΐου, το Παλιό Αμαξοστάσιο θα μετατραπεί σε γαστρονομικό παράδεισο, αφού θα φιλοξενεί μοναδικές γεύσεις όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά απ’ όλο τον κόσμο. Γνωστοί και άγνωστοι σεφ, που μοιράζονται αγάπη και μεράκι για το φαγητό, θα συμμετάσχουν με παλιές αγαπημένες αλλά και νέες δημιουργίες.

Πάρτε την παρέα ή τα αλεπουδάκια σας και κατηφορίστε στον Κεραμεικό. Προσοχή όμως! Στο φεστιβάλ καραδοκούν σε κάθε γωνιά κέτσαπ, λιωμένο cheddar, εξωτικές σάλτσες και διάφορες ακόμα απειλές για τα καθαρά ρούχα σας. Μην ξεχάσετε να έχετε εφοδιαστεί με Neomat, ώστε όταν επιστρέψετε σπίτι, να γυρίσετε το χρόνο πίσω στα ρούχα, σαν να μη λερώθηκαν ποτέ!