Η αγάπη τους είναι η έξυπνη επιλογή!

Η αγάπη τους είναι η έξυπνη επιλογή!

Aν έχεις κατοικίδιο, έχεις κάνει την έξυπνη επιλογή! Αυτές οι αξιαγάπητες μουσούδες σου χαρίζουν πολλή αγάπη και πολλές ζημιές!

Μερικά έξυπνα tips για να τις καθαρίσεις

«Μαγική σόδα»: Το ήξερες; Η μαγειρική σόδα κάνει θαύματα σε περιπτώσεις καθαριότητας. Τη ρίχνεις στη βρώμικη επιφάνεια και ύστερα κάνεις ένα πέρασμα με την ηλεκτρική σκούπα. Με αυτό το τρόπο αποχαιρετάς τις δυσάρεστες οσμές!

Καθαριστής τζαμιών: Μαδάνε; Ε, λογικό! Για αυτή την περίπτωση υπάρχει ο καθαριστής τζαμιών! Περνάς τα χαλιά σου με τον καθαριστή και βλέπεις τις τρίχες να εξαφανίζονται!

Αιθέρια έλαια: Σε περίπτωση «ατυχήματος», το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καθαρίσεις καλά την επιφάνεια που έχει “μαρκάρει” και ύστερα να ψεκάσεις με διάλυμα από ζεστό νερό και αιθέρια έλαια ευκαλύπτου. Ο τριχωτός σου φίλος δεν θα ξαναπλησιάσει εκεί!

Neomat για παιχνίδι: H αγαπημένη σου στιγμή είναι φυσικά το παιχνίδι μαζί τους! Πότε το ευχαριστιέσαι περισσότερο; Όταν λερώνεσαι! Τόσο τα ρούχα σου όσο και τα παιχνίδια τους, πλένονται έπειτα με Neomat και είναι σαν καινούργια!