Έξυπνη Επιλογή - Μικρές Αλεπούδες - Πάρκο Φλοίσβου

Δυο ανάσες απ’ το κέντρο της Αθήνας και μισή από τη θάλασσα, το Πάρκο του Φλοίσβου στο Π. Φάληρο αποτελεί μία πανέξυπνη επιλογή για βόλτα με τα μικρά σας αλεπουδάκια!

Φανταστείτε 13 στρέμματα έκτασης με τα μισά να καλύπτονται από μια τεράστια παιδική χαρά που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 1.400 παιδιά. Σε αυτή θα βρείτε πρότυπες, δημιουργικές και ασφαλείς παιχνιδοκατασκευές, όλες κατασκευασμένες σύμφωνα με τις κοινοτικές οδηγίες και με πρόβλεψη για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Εκτός από τα κλασσικά παιχνίδια που συναντάς σε μία παιδική χαρά, την παράσταση κλέβουν οι κατασκευές θεματικού χαρακτήρα όπως κάστρα, πύργοι και καράβια.

Το πάρκο χωρίζεται σε περιοχές: μία για νήπια 2- 5 ετών, μία για παιδιά μέχρι 12 ετών, μία για περίπατο, μια έκταση για αθλοπαιδιές με υπαίθρια όργανα γυμναστικής και γήπεδα mini soccer και καλαθοσφαίρισης. Το πάρκο διαθέτει ενοικιαζόμενα ποδήλατα και αυτοκινητάκια για παιδιά, αλλά και ξύλινο αμφιθέατρο 80 θέσεων όπου συχνά διοργανώνονται πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενώ από την καντίνα θα έχετε τη δυνατότητα να επιβλέπετε τα μικρά σας αλεπουδάκια.

Στα πολύ «δυνατά χαρτιά» του πάρκου είναι το πανέμορφο θερινό σινεμά Σινέ Φλοίσβος, όπου μπορείτε να απολαύσετε την ταινία σας νιώθοντας κυριολεκτικά τη θαλασσινή αύρα να σας χαϊδεύει, αφού η θάλασσα βρίσκεται σε απόσταση μόλις 9 μέτρων!

Λοιπόν, ακόμα να αποφασίσετε για την επόμενη οικογενειακή ή και ρομαντική σας βόλτα;