Έξυπνο πλύσιμο ρούχων για φοιτητές!

Έφτασε η ώρα να γίνεις φοιτητής, όλοι σου οι κόποι, τα ξενύχτια, τα άγχη, επιτέλους δικαιώνονται, αφού πλέον μπορείς να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και να γίνεις αυτό που θέλεις. Όταν όμως περνάς σε άλλη πόλη και αναγκάζεσαι να στήσεις το δικό σου νοικοκυριό, τι γίνεται; Τα πράγματα μπορεί να δυσκολέψουν όσον αφορά στο πλύσιμο των ρούχων, ειδικά για εσένα που το πλυντήριο είναι εκτός budget! Για να αποφύγεις λοιπόν τα πήγαινε-έλα στη μαμά, δες εδώ μερικές έξυπνες λύσεις για να απολαμβάνεις καθαρά και μοσχομυρωδάτα ρούχα.

1.  Γι’ αυτό είναι οι φίλοι: Αποκλείεται να μην έχεις τουλάχιστον ένα φίλο που να διαθέτει πλυντήριο! Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, παίρνεις την μπουγάδα σου, παίρνεις το Neomat σου, δύο καφεδάκια και πολύ ευγενικά του χτυπάς την πόρτα. Η έκπληξη μαζί με τους καφέδες θα σου εγγυηθούν ένα ζεστό και όμορφο καλωσόρισμα.

2. Περήφανος αετός: Μπορεί βέβαια να μην θέλεις να υποχρεωθείς σε κάποιον φίλο σου, είτε επειδή δεν τον συμπαθείς, είτε επειδή δεν είναι στο χαρακτήρα σου. Μη σκας, ακόμη υπάρχει λύση. Αυτή είναι τα σημεία laundry που υπάρχουν σε όλες τις μεγάλες πόλεις! Πρόκειται για σημεία με self-service πλυντήρια, όπου πας με το Neomat σου, αφήνεις τα ρούχα να πλυθούν στο πρόγραμμα που επιθυμείς και επιστρέφεις μετά για να τα πάρεις. Ή περιμένεις εκεί για να σιγουρευτείς πως θα τα βρεις μετά!

3. Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες: Κάποτε έπλεναν τα ρούχα στο ποτάμι, πόσο δύσκολο μπορεί να είναι, να τα πλύνεις εσύ στη λεκάνη; Ναι, καλά κατάλαβες, μία ακόμα λύση είναι το πλύσιμο στο χέρι. Όσο κουραστικό και επίπονο, αν ακούγεται, παραμένει ο πιο ασφαλής τρόπος για να σιγουρευτείς ότι τα ρούχα σου δεν θα πάθουν τίποτα. Σηκώνεις μανίκια λοιπόν, ρίχνεις λίγο Neomat σκόνη στη λεκάνη και ξεκινάς!

4. Neomat Mamas Laundry: Αν είσαι φοιτητής σε Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και η μαμά σου μένει σε μία απ’ αυτές τις πόλεις, το Neomat σου φέρνει ακόμα μία λύση, το Mama’s Laundry! Το ποδήλατο του Neomat θα πάρει τα άπλυτα από την πόρτα σου και θα τα παραδώσει στη μανούλα σου, για να τα περιποιηθεί όπως τους πρέπει και να τα στείλει πίσω, όταν πλέον θα είναι πεντακάθαρα και θα έχουν άρωμα Μαλαισιανής Ορχιδέας και Σανδαλόξυλου.

Για να πάρεις μέρος στο Neomat Mama’s Laundry, κάνε κλικ εδώ: https://mamas-laundry.gr/

Με αυτά τα tips και με το Neomat στο πλευρό σου, το πρόβλημα με το πλύσιμο το έλυσες. Μένουν το μαγείρεμα και το καθάρισμα!