Η έξυπνη βόλτα του Οκτωβρίου βρίσκεται στην Τεχνόπολη!

Ακόμα θυμάσαι όταν ήρθες σε επαφή με το βινύλιο για πρώτη φορά. Ούτε που ήξερες σε τι χρησιμεύει ή πώς χρησιμοποιείται. Το περιεργάστηκες λίγο και μετά το μύρισες. Μια περίεργη μυρωδιά που ύστερα θα κατέληγε σε ευωδία. Μέχρι που οι γονείς σου σε βοήθησαν να το τοποθετήσεις στο πικάπ και από τότε ξεκίνησε μια αγάπη πολλών χρόνων.

Απανταχού φίλοι του βινυλίου μαζευτείτε, έφτασε η γιορτή σας! Για 3 ημέρες μόνο, δηλαδή 5, 6 και 7 Οκτωβρίου, ο εντυπωσιακός χώρος της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων θα φιλοξενήσει το μεγάλο φεστιβάλ βινυλίου, το Vinyl Market!

Εκεί θα βρεις ανανεωμένες συλλογές με βινύλια από όλα τα είδη μουσικής που θα ενθουσιάσουν ακόμα και τους πιο «ψαγμένους» fans. Ωραία νοσταλγική ατμόσφαιρα, όπου θα κυριαρχεί το μοναδικό άρωμα του βινυλίου και φυσικά πολλή μουσική που θα δώσει στη βραδιά το κέφι και το λίκνισμα που της χρειάζεται! Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ΝΕΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για να ολοκληρώσεις την έξυπνη βόλτα σου και να κλείσει ακόμα πιο ωραία η βραδιά σου, μπορείς να περιηγηθείς στην πολύ όμορφη γειτονιά του Κεραμεικού, που τη νύχτα φωτίζεται από πολύχρωμους προβολείς και σε συνδυασμό με τη μουσική από τα πολυάριθμα μαγαζιά και τις εκπληκτικές ταράτσες του, δίνει άλλο νόημα στη νυχτερινή ζωή της πόλης!