Έξυπνα tips για να λάμψει η ντουλάπα σου!

Ανοίγει σιγά σιγά ο καιρός και έχεις ελεύθερο χρόνο στο σπίτι. Αποφασίζεις να μαζέψεις τα βαριά χειμωνιάτικα και τα χοντρά πουλόβερ και να κάνεις λίγο χώρο για να αέρινα ανοιξιάτικα φορέματα σου. Η καλύτερη δουλειά!

Συνήθως αυτή η δουλειά γίνεται στα κλεφτά, κάτι κυριακάτικα απογεύματα που ψάχνεις, τι θα βάλεις τη Δευτερά στη δουλειά. Τώρα όμως που έχεις λίγο περισσότερο χρόνο στο σπίτι, είναι η ευκαιρία σου να κάνεις αυτή τη μεταβατική περίοδο να λάμψει, μαζί με την ντουλάπα σου!

Ένα σύνηθες δίλλημα με τα ρούχα που θέλουμε να αποθηκεύσουμε είναι το αν θα τα πλύνουμε πριν την αποθήκευση ή όταν τα ξαναβγάλουμε για χρήση.

Η απάντηση σε αυτό είναι να πλύνουμε τα ρούχα μας πριν είτε, σε κανονική πλύση για ρούχα που έχεις φορέσει, είτε σε σύντομη για καθαρά ρούχα που απλώς θέλεις να φρεσκάρεις.

Και μη φοβάσαι μήπως δε σου φτάσει το απορρυπαντικό! Γιατί τώρα υπάρχει η νέα συσκευασία Neomat Giga pack για 75 πλύσεις!

Αφού τα ρούχα στεγνώσουν, μπορείς να τα τοποθετήσεις σε εκείνες τις υπέροχες διάφανες τσάντες αποθήκευσης που διατηρούν τη μυρωδιά και τη φρεσκάδα των ρούχων σου για αρκετό καιρό. Έτσι, όταν έρθει ο καιρός να τα ξαναφορέσεις, θα είσαι extra άνετη και έτοιμη για νέα μεταβατική περίοδο! Πάντα με άρωμα Neomat!