Έξυπνα tips για καλοκαιρινές συναυλίες!

Εκτός από παραλία, διακοπές και ξενύχτια καλοκαιράκι σημαίνει και… συναυλίες! Έφτασε επιτέλους η εποχή που θα απολαύσεις τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες υπαίθρια, καθώς θα σε χτυπάει το δροσερό αεράκι. Ακολουθούν τα πιο έξυπνα tips για να απολαύσεις τις καλοκαιρινές συναυλίες στο 100%!

  • Super Παρέα: Το πιο σημαντικό απ’ όλα, βρες την καλύτερη παρέα! Όχι απαραίτητα τους κολλητούς σου που θα έρθουν για να μη σου χαλάσουν το χατίρι και θα κάθονται σαν τους… κάκτους. Βρες άτομα που έχουν το ίδιο πάθος με σένα και θα το ευχαριστηθούν όσο και εσύ!
  • Άνετα ρούχα: Άλλο ένα σημαντικό κομμάτι είναι το outfit! Πρέπει να φορέσεις άνετα και βολικά ρούχα, αφού όπως και να το κάνουμε θα «χτυπηθείς». Για μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις λοιπόν, όπως κάποιο ξεχείλωμα στο αγαπημένο σου μπλουζάκι, φρόντισε να είσαι όσο πιο άνετα γίνεται!
  • Εισιτήρια σε καλές θέσεις: Προμηθεύσου, όσο πιο νωρίς γίνεται, τα εισιτήριά σου, ώστε να μην βρεθείς τη μέρα της συναυλίας να την παρακολουθείς πίσω από 100 άτομα ψηλότερα από εσένα!
  • Μην κουβαλάς ακριβά πράγματα: Εντάξει δεν είπαμε να μην πάρεις το κινητό σου μαζί, αλλά πράγματα μεγάλης αξίας καλό είναι να μένουν σπίτι! Πάνω στην ένταση και τον παλμό όλο και κάποιοι καλοθελητές θα βρεθούν μέσα στα 1000 άτομα, να αρπάξουν ό,τι μπορέσουν.

Extra Tip: Πλυντήριο σε ετοιμότητα! Λογικό είναι είτε να γεμίσεις τα ρούχα σου με χώμα, είτε με κάποιο ποτό που ένας παθιασμένος φαν θα αρχίσει να πετάει στον αέρα. Δεν υπάρχει πρόβλημα όμως, αφού είσαι φαν του Neomat, του μεγαλύτερου καλλιτέχνη στο πλύσιμο!