Έξυπνα tips για γρήγορο στέγνωμα

Όσο πλησιάζουμε προς το χειμώνα, οι ημέρες «δροσίζουν» όλο και περισσότερο! Το καλοκαιρινό μαύρισμα αποτελεί μια φευγαλέα ανάμνηση, αλλά ακόμα και εκείνοι που το διατηρούν δεν μπορούν να το επιδείξουν όπως θα ήθελαν. Τα κοντομάνικα μπλουζάκια και τα σορτσάκια δίνουν τη θέση τους στα μάλλινα πουλόβερ και τα jeans. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο καιρός αυτός δημιουργεί κι άλλα προβλήματα. Δες εδώ πώς να στεγνώσεις τα ρούχα σου γρήγορα και αποτελεσματικά παρά το κρύο και τη συννεφιά, αφού φυσικά τους προσφέρεις πρώτα τη μοναδική καθαριότητα και φρεσκάδα του Neomat!

Πρωί-πρωί με την αυγούλα: Η ώρα απλώματος είναι πολύ σημαντική για το πόσο γρήγορα θα στεγνώσουν τα ρούχα. Το πρωί είναι η καλύτερη στιγμή της ημέρας, καθώς υπάρχει ήλιος, τις περισσότερες φορές τουλάχιστον, ενώ τη νύχτα η υγρασία μεσουρανεί!

Δώσ’ τους χώρο να ανασάνουν: Μην τα βάζεις δίπλα δίπλα στην απλώστρα, έτσι ώστε να περνάει αέρας μεταξύ τους. Φυσικά μην τα διπλώνεις πάνω στο σχοινί της απλώστρας, κρέμαγε τα από τις άκρες με μανταλάκια.

Κρεμάστρες στα μπαλκόνια: Ναι βεβαίως, οι κρεμάστρες δεν είναι μόνο για τις ντουλάπες. Χρησιμοποίησέ τις και στο άπλωμα για τα βαριά ρούχα και θα δεις θεαματικά αποτελέσματα.

Στύψε τα μέχρι να ζαλιστούν: Όταν τελειώσει το πρόγραμμα πλυσίματος βάλε τα ξανά για στύψιμο, ώστε να στραγγιστεί όσο περισσότερο νερό γίνεται. Και λιγότερο κουραστικό άπλωμα θα κάνεις, αλλά και γρηγορότερο μάζεμα!

Last Minute Solution (LMS): Παρασκευή βράδυ, έτοιμοι για τη βόλτα, έχεις ακολουθήσει όλα τα βήματα, αλλά λίγο οι ψιχάλες, λίγο η συννεφιά, το μπλουζάκι δεν έχει στεγνώσει. Τι κάνεις; Παίρνεις το πιστολάκι για τα μαλλιά καρτερικά το στεγνώνεις. Τόσο απλά!