Έξυπνα tips για διακοπές στην πόλη σου!

Αυτή είναι η εποχή που ακούς γύρω σου να συζητούν για τις επερχόμενες διακοπές τους, στην καλύτερη περίπτωση. Οι περισσότεροι βέβαια έχουν ήδη κλείσει δωμάτια και ακτοπλοϊκά και μετρούν αντίστροφα για τη στιγμή που θα αρχίσουν να ετοιμάζουν βαλίτσες. Αν δεν ανήκεις σε καμία από τις δύο κατηγορίες, λύσεις υπάρχουν και μάλιστα είναι πιο κοντά από όσο νόμιζες! Εδώ θα βρεις τα tips που χρειαζόσουν για να κάνεις διακοπές στην πόλη σου.

  1. Δες την πόλη σου με άλλο μάτι. Αποκλείεται να έχεις επισκεφθεί κάθε μέρος αυτή της πόλης. Ακόμα κι αν αυτό έχει συμβεί, σίγουρα έχει ανοίξει ένα νέο καφέ ή ένα νέο μπαρ που δεν πρόλαβες να “τιμήσεις”, σίγουρα είναι μια καλή ιδέα να πιεις τον καφέ σου σε
    εκείνο το πάρκο που πήγαινες στην εφηβεία σου. Αυτή είναι η ευκαιρία σου. Αν προσεγγίσεις σαν επισκέπτης την καθημερινότητά σου, τότε κι εκείνη θα σε ανταμείψει με νέες εμπειρίες. Μην το αναβάλλεις, τώρα που μπορείς!
  2. Κάνε βόλτες με τα πόδια. Πέρα από το προφανές, ότι δηλαδή η σωματική άσκηση είναι ευεργετική για το σώμα και το πνεύμα σου, είναι σίγουρο ότι κυκλοφορώντας με τα πόδια θα δεις πράγματα που οδηγώντας δεν θα πρόσεχες ποτέ! Άσε το αυτοκίνητο ή τη μηχανή στην άκρη και περπάτα. Αν ψάχνεις μια μέση, μεταβατική λύση, το ποδήλατο είναι η καλύτερη επιλογή!
  3. Βρες παλιούς φίλους. Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να ξαναβρείς φίλους που στην τρέλα της καθημερινότητας είχες παραμελήσει. Ή να πας και ακόμα πιο πίσω. Όσο η πόλη θα αδειάζει, θα βρεις τυχαία ανθρώπους με τους οποίους χάθηκες μερικά χρόνια πριν. Ίσως τώρα μπορείς να κάνεις νέα πράγματα με παλιούς φίλους, να θυμηθείς τις ημέρες του σχολείου ή να διοργανώσεις ένα reunion!
  4. Μετάτρεψε τα πάντα σε θάλασσα. Μικρές στιγμές δροσιάς μπορείς να βρεις παντού και χωρίς κανέναν περιορισμό! Μια μικρή πλαστική πισίνα θα σου χαρίσει όμορφες, ξένοιαστες στιγμές. Ναι δεν θα είναι η παραλία που ονειρεύτηκες, θα είναι όμως μια πολύ εύκολη λύση. Μπορείς ακόμα να οργανώσεις (ή και να μην οργανώσεις) ένα μπουγέλο με τους φίλους σου, που εγγυημένα θα σου χαρίσει και γέλιο και δροσιά!

Όσο εσύ θα ανακαλύπτεις την ομορφιά της πόλης σου, για ένα πράγμα δεν θα πρέπει να ανησυχήσεις δευτερόλεπτο! Και αυτό είναι η καθαριότητα των ρούχων σου! Το Neomat Giga Pack με 75 πλύσεις, θα φροντίσει για καθαρά και ευωδιαστά ρούχα κάθε μέρα.