Έξυπνα tips για ακόμα πιο οικονομική Black Friday!

Ο Νοέμβριος πλησιάζει στο τέλος του και μαζί του φέρνει μια ξεχωριστή ημέρα για έξυπνες και οικονομικές αγορές, την Black Friday! Ήρθε η στιγμή οι οικονομίες ολόκληρων μηνών να πιάσουν τόπο. Ηλεκτρονικά είδη, ρούχα και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, τα βρίσκετε σε μοναδικές τιμές αλλά μόνο για μία ημέρα. Αν και ήδη μοιάζει μια πολύ οικονομική λύση, το Neomat σας δίνει κάποια tips για να γίνουν οι αγορές σας ακόμα πιο έξυπνες!

  1. Η καλή μέρα απ’ το πρωί φαίνεται: Όσο πιο νωρίς το πρωί ξεκινήσετε τα ψώνια σας τόσο μεγαλύτερη αφθονία θα βρείτε σε προϊόντα, αφού δεν θα έχει προλάβει ακόμη να φτάσει ο κόσμος. Έτσι αυξάνετε τις πιθανότητες να βρείτε τα πράγματα που πραγματικά θέλετε να αγοράσετε.
  2. Έρευνα τιμών: Πολύ σημαντικό είναι να κάνετε πρώτα μια έρευνα αγοράς για να δείτε τι γίνεται με τις τιμές. Όχι φυσικά την ίδια μέρα, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβετε. Μια βδομάδα περίπου πριν, ελέγξτε τις τιμές στα προϊόντα που θέλετε και όταν φτάσει η Black Friday δείτε αν οι εκπτώσεις είναι πραγματικές.
  3. Τηλεόραση, τσεκ: Όπως και με το Supermarket έτσι στην Black Friday καλό θα ήταν να φτιάξετε μια λίστα με πράγματα που πραγματικά χρειάζεστε. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε τις σπατάλες και θα μπορέσετε να μείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας, ώστε να μη χάσετε πολύ χρόνο χαζεύοντας στα μαγαζιά.
  4. Καθορίστε το budget: Αυτή η μέρα, λόγω των χαμηλών τιμών, όπως καταλαβαίνετε είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για το πορτοφόλι σας! Πολύ εύκολα μπορείτε να ξοδέψετε τεράστια ποσά χωρίς να το καταλάβετε. Υπάρχουν 2 λύσεις για να μην πέσετε σε αυτή την παγίδα. Η πρώτη είναι να βάλετε ένα όριο στο ποσό που θα ξοδέψετε και η δεύτερη να κρατάτε τα χρήματα σε μετρητά και όχι σε κάρτα. Έτσι θα είστε σε θέση να υπολογίζετε τι ξοδεύετε.
  5. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν: Εκτός από την έρευνα τιμών πρέπει να κάνετε και μια έρευνα προϊόντων. Να βρείτε δηλαδή πού πωλούνται τα πράγματα που χρειάζεστε, έτσι ώστε να πάτε στοχευμένα και να μην ψάχνετε εκείνη την ημέρα τα μαγαζιά ένα ένα.

Extra. Black Friday όλο το χρόνο: Μην ξεχνάτε ότι με το Neomat €co είναι σαν να έχετε Black Friday όλο το χρόνο, αφού προσφέρει αξεπέραστη ποιότητα και οικονομία, πάντα με την εγγύηση Neomat!