‘Εξυπνα καλοκαιρινά παιχνίδια στη θάλασσα για Μικρές Αλεπούδες

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού! Η βόλτα στην παραλία είναι η μεγαλύτερη όαση για τον ανυπόφορο καύσωνα. Όταν όμως μια βόλτα στη θάλασσα σημαίνει πως πρέπει να έχεις μαζί, κουβαδάκια, σανίδες, φουσκωτά και ό,τι άλλο παιχνίδι ζητάει ο οργανισμός των μικρών αλεπούδων, αυτή η εξόρμηση φαντάζει αγγαρεία. Γι’ αυτό σας έχουμε τα πιο έξυπνα καλοκαιρινά παιχνίδια, ώστε κι εσείς να απολαύσετε τη θάλασσα και τα αλεπουδάκια να «χορτάσουν» παιχνίδι!

Φρίσμπι: Κλασικό παιχνίδι παραλίας που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές. Θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει «οι ρακέτες των παιδικών χρόνων», αφού συνέχεια ξεφεύγει και πέφτει πάνω σε ανυποψίαστους λουόμενους. Οι αλεπουδίτσες θα χαρούν το παιχνίδι, μέσα κι έξω από τη θάλασσα, και σίγουρα θα μάθουν να κοινωνικοποιούνται!

Μικρή Μπάλα: Το σήμα κατατεθέν του απόλυτου καλοκαιρινού σπορ, του πόλο! Με το που γίνει η αρχή όλα τα παιδιά της παραλίας μαζεύονται και χωρίζονται σε 2 ομάδες για να ξεκινήσει ο επίσημος αγώνας. Ένα τόσο μικρό και ελαφρύ αντικείμενο μπορεί να απασχολήσει τις μικρές αλεπούδες για πολλές ώρες!

Φουσκωτή Βάρκα: Όχι δε συγκαταλέγεται στα φουσκωτά, γιατί αν πάρεις ένα φουσκωτό τα αλεπουδάκια τσακώνονται για το ποιος θα το χρησιμοποιήσει. Με μία φουσκωτή βάρκα όμως, έχουν τη δυνατότητα να παίξουν όλα μαζί, να κάνουν βουτιές αλλά και βόλτες μέσα στη θάλασσα. Tip: Υπάρχει η πιθανότητα να τσακωθούν για τα κουπιά, οπότε είτε παίρνετε περισσότερα ή ακόμα καλύτερα κανένα!

Extra: Φυσικά δεν ξεχνάμε ποτέ το αντιηλιακό για το δερματάκι των μικρών αλεπούδων, ειδικά όταν πρόκειται να κάτσουν πολύ ώρα στη θάλασσα. Το ανανεώνουμε συχνά κι αν αφήσει ίχνη και στα ρουχαλάκια τους, δεν αγχωνόμαστε, αφού έχουμε το Neomat γι’α αυτή τη δουλειά!