Έξυπνα και οικονομικά χριστουγεννιάτικα δώρα!

Τα Χριστούγεννα είναι και επίσημα η εποχή των δώρων! Το έθιμο που ξεκίνησε ο «Άγιος Βασίλης» και όλοι αγαπάμε έχει την τιμητική του αυτή τη περίοδο. Δώρα για κάθε περίσταση, για πρωτοχρονιά, για γιορτή, για ευχές ή απλά επειδή θες να δείξεις σε κάποιον ότι μια τόσο όμορφη περίοδο τον έχεις στο μυαλό σου. Δες κάποιες ιδέες για ωραία αλλά οικονομικά δώρα που είναι φυσικά στο κλίμα των Χριστουγέννων!

  1. Μία τυπωμένη όμορφη εικόνα: Μπορεί να είναι μια αναμνηστική φωτογραφία ή μία εικόνα από κάποιον προορισμό που θα ήθελες να πας μαζί με το πρόσωπο στο οποίο θα την προσφέρεις. Αν θες να κάνεις ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση, τύπωσε την σε ένα μπλουζάκι, μια κούπα, ένα μαγνητάκι ή ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς!
  2. Ευχετήριες κάρτες: Μία ευχετήρια κάρτα αν και δείχνει απλό δώρο, είναι μία υπέροχη ιδέα για τις γιορτινές ημέρες. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να μοιραστείς τα συναισθήματά σου με τους άλλους και να τους δείξεις πόσο τους σκέφτεσαι. Αρκεί να κάτσεις να σκεφτείς προσωπικές ευχές για τον καθένα και όχι να έχεις μια τυποποιημένη για όλους!
  3. Hμερολόγιο: Ένα ημερολόγιο φτιαγμένο από φωτογραφίες, σημαντικές ημερομηνίες και αστείες ατάκες δικές σου και του ατόμου στο οποίο θες να το κάνεις δώρο είναι άλλη μια υπέροχη, έξυπνη και οικονομική χριστουγεννιάτικη ιδέα.
  4. Χειροποίητα γαντάκια και σκουφάκια: Το μυστικό για να είναι επιτυχημένο το δώρο βρίσκεται στο πόσο έχεις συμμετάσχει για να το φτιάξεις. Αν ξέρεις να πλέκεις λοιπόν, δύο γαντάκια, ένα σκουφάκι ή ένα κασκόλ είναι φανταστικά δώρα για τις γιορτές αλλά και πολύ πρακτικά για το χειμώνα που έρχεται!

 Και ένα δώρο για σένα: Εν όψει εορτών ένα ταξίδι θα ήταν το απόλυτο δώρο γι’ αυτούς που αγαπάς αλλά όχι και το πιο οικονομικό. Γι’ αυτό, μια διαφορετική πρόταση θα ήταν να κάνεις δώρο στον εαυτό σου ένα Neomat Aromatherapy που προσφέρει ταξίδι αισθήσεων και μοναδικό άρωμα ταυτόχρονα, ενώ σου βγαίνει πολύ πιο οικονομικό!