Έξυπνα δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου!

Η πιο ρομαντική μέρα του χρόνου πλησιάζει και η πόλη κινείται σε φρενήρεις ρυθμούς για να προλάβει να εφοδιαστεί με τα πιο όμορφα δώρα. Φυσικά υπάρχουν και εκείνοι που θεωρούν τη συγκεκριμένη ημέρα μία καταναλωτική παγίδα, ωστόσο ούτε οι ίδιοι μπορούν να παραδεχθούν ότι δεν υπάρχει μία παραπάνω ερωτική ατμόσφαιρα γύρω τους. Για να καλύψουμε όλες τις απόψεις, προτείνουμε μερικά έξυπνα και οικονομικά δώρα, τα οποία μπορούν όλοι να προσφέρουν!

 1. Παλιό, κλασικό, αγαπημένο:

  Το δώρο με το οποίο γεμίζουν όλες οι βιτρίνες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, υπάρχει σε όλα τα μεγέθη και κάθε ζευγάρι που θα συναντήσεις έξω κρατάει από ένα. Πρόκειται φυσικά για το υπέροχο αρκουδάκι! Ένα όμορφο και συναισθηματικό δώρο που μπορείς να βρεις παντού και μάλιστα σε πολύ χαμηλές τιμές. Προσοχή όμως, επειδή κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αυτή τη μέρα όσο γίνεται, μπορεί να το βρεις και ιδιαίτερα ακριβά, αν δε ψάξεις καλά.

 2. Απλό και ρομαντικό:

  Κάτι πολύ απλό, συμβολικό και ταυτόχρονα πολύ ρομαντικό είναι το τριαντάφυλλο. Κόκκινο μάλιστα για να είναι στο χρώμα του έρωτα και να ταιριάζει με την ημέρα. Το μόνο αρνητικό αυτό του δώρου είναι ότι συνήθως εκτιμάται περισσότερο από τις γυναίκες. Και ο άντρας θα το βρει όμορφο, αλλά δεν πρόκειται να συγκινηθεί κιόλας.

 1. Κάτι για να σε έχει πάντα μαζί:

  Αυτό μπορεί να είναι από ένα μπλουζάκι με στάμπα που θα έχει τα ονόματα σας επάνω, μέχρι και μία φωτογραφία σας που θα γράφει από πίσω μία ρομαντική αφιέρωση. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι πολύπλοκο, αρκεί να φαίνεται ότι το ‘χεις σκεφτεί απ’ την καρδιά σου και έχεις βάλει πολλή αγάπη σε αυτό. Αν τελικά επιλέξεις το μπλουζάκι, μη ξεχάσεις να το έχεις πλύνει με Neomat «Λωτός του Μπαλί» για να χαρίσεις στο άτομο που αγαπάς μία ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

 1. Δεν χρειάζεται να είναι πάντα χειροπιαστό:

  Το δώρο δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα κάποιο αντικείμενο, μπορεί να είναι και μια ιδιαίτερα ρομαντική κατάσταση. Ένα δείπνο για παράδειγμα, μαγειρεμένο από εσένα, υπό το φως των κεριών θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, αφού υποδηλώνει και πόσο προσπάθησες για να το οργανώσεις και πόσο ρομαντική φύση είσαι.

Bρες λοιπόν τι είναι αυτό που θα ταίριαζε καλύτερα σε εσένα και το ταίρι   σου και κάνε το. Θυμήσου πώς αυτή τη μέρα δεν χρειάζεται να είσαι πρωτότυπος, αρκεί να σφύζεις από ρομαντισμό!