Έξυπνες νύχτες Φεστιβάλ δίπλα στη θάλασσα

Βρισκόμαστε πλέον στην καρδιά του καλοκαιριού και τι πιο όμορφο αλλά και πιο έξυπνο από το να βρίσκεσαι δίπλα στη θάλασσα, ενώ απολαμβάνεις τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες! Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας διοργανώνει το Φεστιβάλ στη θάλασσα-Λιπάσματα 2018 στην εμβληματική πρώην βιομηχανική ζώνη της Δραπετσώνας.

Η έξυπνη βόλτα λοιπόν του Ιουλίου δεν είναι μία, αλλά πολλές, αφού σχεδόν κάθε μέρα θα υπάρχει και ένα διαφορετικό αγαπημένο όνομα της ελληνικής μουσικής σκηνής για να δεις! Γιάννης Αγγελάκας, Παντελής Θαλασσινός, Active Member και πολλοί ακόμα θα βρίσκονται εκεί για να βάλουν φωτιά στις καλοκαιρινές σου νύχτες. Μουσική, ρυθμός και ξέφρενος χορός θα πρωταγωνιστούν σε κάθε βραδιά του Φεστιβάλ!

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα! Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν και κάποιες παιδικές θεατρικές παραστάσεις. Έτσι και οι μικρές αλεπούδες θα μπορούν να γευτούν λίγο από αυτό το πανέμορφο τοπίο, ενώ ψυχαγωγούνται!

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας και η είσοδος είναι ελεύθερη! Το πρόγραμμα έχει ξεκινήσει από τέλη Ιουνίου, θα συνεχιστεί όλο τον Ιούλιο και θα τελειώσει αρχές Αυγούστου. Δείτε το αναλυτικά εδώ.