Έξυπνες κινήσεις πριν τις διακοπές

Έξυπνες κινήσεις πριν τις διακοπές

Καθώς η πολυπόθητη άδεια πλησιάζει, τα μυαλά όλων είναι σε καταγάλανα νερά και ξάστερους ουρανούς. Όμως δεν πρέπει να ξεχάσουμε κάποιες κινήσεις ματ σχετικές με το σπίτι, πριν το αφήσουμε για λίγες ή και πολλές μέρες.

Βγάζουμε από την πρίζα τα πάντα (εκτός από το ψυγείο αν δεν το έχουμε αδειάσει): Φωτιστικά, τηλεοράσεις, συσκευές, όχι μόνο για λόγους οικονομίας και οικολογίας, αλλά και την αποφυγή βραχυκυκλώματος.

Αυτόματο πότισμα: δεν ξεχνάμε τα φυτά που με τόσο κόπο φροντίζαμε όλο το χρόνο και προνοούμε να συνδέσουμε εγκαίρως το τεχνητό πότισμα που θα τα διατηρήσει ακμαία όσο θα λείπουμε.

Αδειάζουμε το ψυγείο, πετάμε τα σκουπίδια: Πετάμε ο,τιδήποτε δεν υπάρχει περίπτωση να αντέξει για διάρκεια μεγαλύτερη των 3 ημερών. Αφού καθαρίσουμε το σπίτι, πετάμε όλα τα σκουπίδια. Έτσι όταν γυρίσουμε θα το βρούμε καθαρό και χωρίς δυσάρεστες μυρωδιές.

Πλένουμε όλα τα άπλυτα ρούχα: Είναι κανόνας. Δεν αφήνουμε άπλυτα πριν φύγουμε για διακοπές. Ήδη θα είναι βουνό τα άπλυτα που θα φέρουμε από τις διακοπές! Δεν χρειαζόμαστε άλλα, κι ούτε βέβαια θέλουμε τις δυσάρεστες μυρωδιές και τα βακτήρια που θα έχουν αναπτυχθεί στο μεταξύ. Γι’ αυτό μία μπουγάδα με Neomat κρίνεται απαραίτητη! Μπορεί και περισσότερες…

Αλλάζουμε τα σεντόνια: Στρώνουμε καινούργια καθαρά σεντόνια στο κρεβάτι μας. Υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να γυρίζεις κουρασμένος από το ταξίδι και να ξαπλώνεις σε φρέσκα σεντόνια που μυρίζουν Άνθη Τριανταφυλλιάς ή έχουν άρωμα Αέρινης Φρεσκάδας; Διαλέξτε Neomat και καλές διακοπές!