Επιστροφή στις έξυπνες βόλτες της πόλης με θερινό θέατρο!

Όσο υπέροχες κι αν είναι οι διακοπές, δυστυχώς κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους. Αυτή η στιγμή για τους περισσότερους έφτασε κι έχει ήδη ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τις επόμενες. Επειδή, η μετάβαση από την απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση στο χάος και τη φασαρία της πόλης, πρέπει να γίνεται ομαλά, ήρθε η ώρα να το ρίξετε και πάλι στις έξυπνες βόλτες! Αυτό το μήνα το πρόγραμμα έχει θερινό θέατρο.

Τρέχει ήδη από τους καλοκαιρινούς μήνες, θα συνεχιστεί όλο το Σεπτέμβριο και θα ολοκληρωθεί αρχές Οκτωβρίου. Ο λόγος για το 11ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου των Δήμων Αττικής. Διάφοροι Δήμοι της Αττικής ενώνουν τις δυνάμεις τους και παραχωρούν τη σκηνή σε ερασιτεχνικές ομάδες, ώστε να μας διηγηθούν τις δικές τους ιστορίες. Ένα μοναδικό Φεστιβάλ που διοργανώνεται για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά και έρχεται να μας χαρίσει λίγη δροσιά και ψυχαγωγία στις γλυκές νύχτες του Σεπτέμβρη.

Μπορείτε να συνδυάσετε αυτή την έξυπνη βόλτα με τη διασκέδαση των μικρών αλεπούδων! Στο πρόγραμμα προβολών υπάρχουν και αρκετές παιδικές παραστάσεις, τις οποίες έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μαζί με τα αλεπουδάκια σας. Η είσοδος φυσικά είναι ελεύθερη, οπότε ανάλογα με την όρεξη σας μπορείτε να βρεθείτε σε όσες παραστάσεις επιθυμείτε!

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα των παραστάσεων: http://diadimotikotheatro.blogspot.com/