Η επιστροφή από τις διακοπές πρέπει να γίνεται ομαλά και έξυπνα!

Αντίο νησάκι, αντίο χωριουδάκι, αντίο παραλία… αντίο χαρά! Οι διακοπές τελείωσαν και η ρουτίνα της καθημερινότητας επέστρεψε πιο δυναμική από ποτέ. Η θλίψη είναι αναπόφευκτη, καθώς αναλογίζεσαι τις μαγευτικές νύχτες στην παραλία, αλλά όχι μη αναστρέψιμη. Κράτησε σημειώσεις για το πώς θα κάνεις την επιστροφή σου εύκολη και ομαλή.

Θα ευχαριστηθώ τις διακοπές μου μέχρι τέλους: Κλασσικό λάθος, δεν γυρνάς ποτέ μια μέρα πριν αρχίσεις δουλειά. Επιστρέφεις πάντα 2 με 3 ημέρες νωρίτερα, ώστε να συνηθίσεις στην ιδέα ότι οι διακοπές έλαβαν τέλος και να αρχίσεις να βρίσκεις και πάλι τους ρυθμούς σου στην πόλη.

Σιγά μην κάτσω να δουλέψω τώρα: Μία ακόμη λανθασμένη αντιμετώπιση της πραγματικότητας. Σίγουρα θα χρειαστείς χρόνο να ανακάμψεις σε ψυχολογία δουλειάς, αλλά η παθητική στάση δεν βοηθάει καθόλου. Χρειάζεται συστηματική προσπάθεια, κάθε μέρα και από λίγο παραπάνω για να βρεις τους χειμερινούς σου ρυθμούς.

Δίπλα πέφτει η Αίγινα, πάμε για μπανάκι: Πολύ σωστή σκέψη! Τα σχέδια θα σε βοηθήσουν πολύ να συντονιστείς στους νέους ρυθμούς, ενώ θα διατηρείς μέσα σου το κλίμα διακοπών. Οπότε για όλα εκείνα τα ταξιδάκια που βαριόσουν να κάνεις το χειμώνα, ήρθε η ώρα να τα πραγματοποιήσεις!

Μα ό,τι μας δένει στα παλιά είναι οι κακές συνήθειες: Όπως λέει και ο στίχος, ό,τι μας δένει στα παλιά είναι οι κακές συνήθειες. Δεν τον ασπαζόμαστε βεβαίως, γιατί μπορεί να μην είναι κακές, αλλά το σίγουρο είναι πώς οι συνήθειες μας επιστρέφουν στα παλιά. Δραστηριότητες που έκανες πριν τις διακοπές όπως γυμναστήριο, πιλάτες, ποδήλατο, σινεμά καλό θα ήταν να τις ξαναβάλεις στην καθημερινότητα σου. Θα σου δώσουν μια γεύση γνώριμη που θα βοηθήσει την ομαλή επαναφορά σου.

Δεν το αντέχω πια αυτό το καυσαέριο: Και ποιος το αντέχει; Γι’ αυτό έχεις το Neomat 2 σε 1 Αέρινη Φρεσκάδα που σε μεταφέρει με το άρωμα του σε μέρη ειδυλλιακά και εξωτικά! Κρατάς τη φρεσκάδα των διακοπών μαζί σου, μέχρι να βγάλεις το χειμώνα και να τις ξαναζήσεις!