έξυπνη ιδέα - Επίδαυρος για Μικρές Αλεπούδες

Είστε θεατρόφιλοι; Υπέροχα! Έχετε επιθυμήσει να παρακολουθήσετε μία παράσταση στο ανυπέρβλητο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, όμως τα αλεπουδάκια σας είναι ακόμα πολύ μικρά γι’ αυτό; Κανένα πρόβλημα!

Το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά στην Επίδαυρο συνεχίζεται φέτος για δεύτερη χρονιά, μετά τη μεγάλη επιτυχία και τον ενθουσιασμό με τον οποίο έγινε αποδεκτό από παιδιά και κηδεμόνες την περσινή χρονιά.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου που απευθύνεται σε παιδιά 4-12 ετών. Όσο οι μεγάλες αλεπούδες απολαμβάνουν την παράσταση, τα μικρά αλεπουδάκια απασχολούνται με εργαστήρια θεάτρου, κίνησης, μουσικής, εικαστικών που εμπνέονται από τα θέματα της εκάστοτε παράστασης, ανάλογα με την ηλικία των παιδιών. Τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών αναλαμβάνει με απόλυτη ασφάλεια ομάδα από καταρτισμένους παιδαγωγούς και ειδικούς της θεατρικής αγωγής.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 20:00 και τελειώνει την ίδια ώρα με την παράσταση. Πραγματοποιείται στους χώρους του Ξενία Επιδαύρου (Μουσείο Κοστουμιών) και το κόστος ανέρχεται στα 5€ για κάθε παιδάκι. Οπότε, εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την παράσταση για την οποία ενδιαφέρεστε και να την απολαύσετε ξένοιαστοι και απερίσπαστοι, ενώ τα μικρά σας αλεπουδάκια διασκεδάζουν και μαθαίνουν για τα θέματα της παράστασης μέσα από το δικό τους φίλτρο. Πόσο έξυπνη ιδέα;

 

Photo credit: www.greekfestival.gr