Έξυπνα «ανεβοκατεβάσματα»!

Έξυπνα ανεβοκατεβάσματα

Ήρθε εκείνη η στιγμή που με πόνο καρδιάς αποχωριζόμαστε σορτσάκια, φορεματάκια, μαγιό κλπ – μέχρι το επόμενο καλοκαίρι ευτυχώς 😊 – και κάνουμε χώρο στη ντουλάπα μας για τα χειμωνιάτικα! Μην το τρενάρετε άλλο, αυτό το Σ/Κ είναι ευκαιρία, γιατί μην σας ξεγελούν οι λιακάδες του Οκτωβρίου… winter is coming!

Ας τα πάρουμε με τη σειρά για να ξεμπερδεύουμε έξυπνα.

Πρώτον, αδειάζουμε όλα τα ρούχα από τις ντουλάπες. Πάνω στο κρεβάτι είναι μια καλή ιδέα. Έπειτα καθαρίζουμε ντουλάπες και συρτάρια με ένα υγρό πανάκι, αν είναι και με άρωμα ακόμα καλύτερα.

Πριν αποθηκεύσουμε τα καλοκαιρινά μας κρατάμε μερικά έξυπνα ρούχα παντός καιρού σε ετοιμότητα. Ειδικά κάποια φανελάκια, τοπάκια και T-shirts που φοριούνται και το χειμώνα μέσα από μπλούζες, ζακέτες και πουκάμισα.

Ποτέ δεν αποθηκεύουμε ρούχα που δεν είναι πεντακάθαρα. Όλα τα λατρεμένα καλοκαιρινά που έχουμε φορέσει έστω και μία φορά πρέπει να πλυθούν. Το Neomat Φρεσκάδα + είναι η έξυπνη επιλογή για να τα διατηρήσει φρέσκα και μυρωδάτα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Και τώρα πάμε για τη μεγάλη διαλογή! Μήπως κάποια ρούχα απλά ανεβοκατεβαίνουν στις ντουλάπες και δεν φοριούνται ποτέ, πιάνοντας πολύτιμο χώρο; Ήρθε η ώρα της μεγάλης απόφασης, και αν δυσκολεύεσαι να την πάρεις, δες το παρακάτω ερωτηματολόγιο που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις αν θα κρατήσεις, θα μεταποιήσεις ή θα χαρίσεις το συγκεκριμένο ρούχο. Αν σε δύο τουλάχιστον ερωτήσεις, η απάντηση είναι όχι… τότε χάρισέ το! Θα κάνεις κάποιον χαρούμενο!

Τώρα μπορούμε επιτέλους να το πούμε… Καλό χειμώνα!