Έχεις hobbies; Μόλις ανακάλυψες την έξυπνη βόλτα του Οκτωβρίου!

Είσαι τύπος που τρελαίνεται να συναρμολογεί από σύγχρονα αεροπλάνα μέχρι τα αρχαία ιστιοφόρα που χρησιμοποιούσαν οι Βίκινγκ; Ή μήπως σου αρέσει να καυχιέσαι για την τεράστια συλλογή από κόμικς με σπάνιες συλλεκτικές εκδόσεις που τόσα χρόνια μαζεύεις; Έχεις πάθος με τη φωτογραφία, το θέατρο, τον κινηματογράφο ή οι φίλοι σου σε φωνάζουν «Μέγα Στρατηγό» χάρη στις εντυπωσιακές σου ικανότητες στα επιτραπέζια παιχνίδια; Όπως και να ‘χει, πρέπει οπωσδήποτε να περάσεις μια βόλτα από το Hobby Festival!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Hobby Festival διοργανώνεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στις 4, 5 και 6 Οκτωβρίου από τις 11:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο φυσικά! Πρόκειται για ένα τεράστιο χώρο, όπου μπορείς να βρεις ποικιλία δραστηριοτήτων, ασχολίες που αγαπάς, όπως και άλλες που δεν γνώριζες ότι θα σου άρεσαν τόσο πολύ. Θα συναντήσεις άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εσένα και θα μιλήσεις για τα ενδιαφέροντά σου, για τα πράγματα δηλαδή που γεμίζουν ευχάριστα τον ελεύθερό σου χρόνο.

Από μοντελισμό, χειροτεχνία και ζωγραφική μέχρι αθλητισμό, κηπουρική και επιστήμες, θα βρεις hobbies για κάθε γούστο και για κάθε ηλικία. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό. Ακόμη πιο έξυπνη βόλτα, αφού μπορείς να πάρεις και τα αλεπουδάκια σου μαζί! Οι μικρές αλεπουδίτσες θα μπορέσουν να ανακαλύψουν και να ενισχύσουν τις προσωπικές τους δεξιότητες, όπως και να έρθουν σε επαφή με νέες δημιουργικές ασχολίες. Τώρα βέβαια, αν τύχει να έχουν κλίση στην κηπουρική ή τη μαγειρική, μην τα αποπάρετε… τα απορρυπαντικά Neomat θα «καθαρίσουν» για εσάς!