Αυτές τις Απόκριες ντυνόμαστε μπουγάδες!

Ψάχνετε και εσείς τι να ντυθείτε αυτές τις Απόκριες; Θέλετε εντυπωσιακές στολές, αλλά και οικονομικές λύσεις για τη μεταμφίεσή σας; Σας έχουμε τις πιο έξυπνες επιλογές!

Στολή πλυντήριο στη χάρτινη εκδοχή της! Για τους πολύ ταλαντούχους στη χειροτεχνία που στηρίζουν το Do It Yourself, το συγκεκριμένο κοστούμι είναι μια πολύ καλή πρόκληση. Και αν έχετε μικρά αλεπουδάκια, μπορούν και αυτά να μπουν στο παιχνίδι. Παίρνετε ένα χάρτινο κουτί, κάνετε τρύπες στα σημεία που χρειάζεται για να βγαίνει το κεφάλι και τα χέρια και έπειτα βάφετε το κουτί εξωτερικά ώστε να θυμίζει πλυντήριο… και είστε έτοιμοι!

Στολή απλώστρα! Πραγματικά η πιο ευφάνταστη αλλά και οικονομική μεταμφίεση, αφού πολύ απλά τυλίγετε στο σώμα σας ένα σχοινί στο όποιο θα κρεμάσετε διάφορα ρούχα. Το ποια ρούχα είναι δική σας επιλογή, εμείς ωστόσο προτείνουμε μαξιλαροθήκες που θα δώσουν όγκο στο κοστούμι σας και μικρές χρωματιστές πινελιές, όπως μαγιό και κάλτσες που θα το απογειώσουν. Φυσικά μην ξεχάσετε τα πιο βασικά στοιχεία της απλώστρας, τα μανταλάκια! Όσα περισσότερα ρούχα, τόσο πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Κι αν λερωθούν πάνω στο χορό, κανένα πρόβλημα! Τώρα με τη νέα συσκευασία Neomat Giga pack για 75 πλύσεις, μπορείτε να πλύνετε τα ρούχα όλου του party!