Αθήνα τον Αύγουστο

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν εγκαταλείψετε τον κλεινόν άστυ τον Αύγουστο μαζί με τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του, τότε ίσως και να κάνετε μία έξυπνη επιλογή. Δείτε γιατί!

Οι Κυκλάδες στην Αττική: Επιτέλους θα απολαύσετε τις παραλίες της Αττικής χωρίς κόσμο! Είτε πάτε καθημερινή ή Σαββατοκύριακο, θα είναι σχεδόν άδειες. Επιπλέον θα φτάσετε και θα γυρίσετε σε χρόνο ρεκόρ. Έχετε ανακαλύψει την παραλία- διαμαντάκι που ακούσει στο όνομα ΚΑΠΕ; Είναι ακριβώς πριν τα Λεγραινά, στο δεξί σας χέρι. Κυκλαδίτικα νερά στην Αττική, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο.

Μες στα θερινά τα σινεμά. Η μαγική εμπειρία ενός θερινού σινεμά στην Αθήνα γίνεται ακόμα πιο ιδιαίτερη με λιγότερο κόσμο. Ανάμεσα στα αρώματα και τα χρώματα της καλοκαιριάτικης νύχτας, θα νομίζετε πως γίνεται privé προβολή μόνο για εσάς. Αν πάλι θέλετε περισσότερο κόσμο και φεστιβαλική εμπειρία, τσεκάρετε εδώ το Athens Open Air Festival και αναζητήστε το πρόγραμμα για τις Ταινίες στον Κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134-136. Και τα δύο φεστιβάλ είναι με ελεύθερη είσοδο.

Εξόρμηση στην Επίδαυρο. Όταν οι άλλοι βρίσκονται δεκάδες μίλια μακριά στα νησιά εσείς έχετε την ευκαιρία να δείτε επιτέλους εκείνη την παράσταση που θέλατε στην Επίδαυρο. Αν μάλιστα το οργανώσετε και σαν μονοήμερη εκδρομούλα, ακόμα καλύτερα! Κι αν έχετε μαζί σας πολύ μικρά αλεπουδάκια που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση, σας έχουμε τη λύση. Δείτε εδώ!

Αυγουστιάκο φεγγάρι στην Ακρόπολη. Η Ακρόπολη είναι πάντα μια καλή ιδέα. Όταν οι ορδές των τουριστών, αλλά και των ντόπιων θα έχουν μετακινηθεί προς Αιγαίο και Ιόνιο μεριά, εσείς μπορείτε να απολαύσετε τη βόλτα σας στα στενά σοκάκια και να δείτε την πανσέληνο του Αυγούστου να ανατέλλει από τον Ιερό Βράχο. Πόσοι θα μπορούν να πουν ότι απόλαυσαν αυτό το φαινόμενο; Λίγοι και καλοί!