Άρωμα φρεσκοπλυμένου ρούχου, the smart way!

Έχετε αναρωτηθεί πώς τα καταφέρνουν κάποιοι και τα ρούχα τους μυρίζουν πάντα σαν φρεσκοπλυμένα; Υπάρχουν έξυπνα μυστικά για το πλύσιμο, το στέγνωμα και την αποθήκευση των ρούχων και το Neomat θα σας τα αποκαλύψει αμέσως! Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά:

Neomat for the win! O πιο σίγουρος τρόπος για να μυρίζουν υπέροχα τα ρούχα σας είναι να τα πλένετε με τα μοναδικά αρώματα του Neomat, όπως Άνθη Τριανταφυλλιάς και Αέρινη Φρεσκάδα. Το μαλακτικό στα μέσα της πλύσης είναι ένα ακόμη κοινό μυστικό και ευτυχώς με το Neomat έχετε και πάλι τις επιλογές σας.

Πλένετε τα ρούχα σας συχνά. Πόσο συχνά το καθένα; Δείτε εδώ στον έξυπνο οδηγό του Neomat!

Μετά την πλύση: Βγάλτε τα ρούχα από τον κάδο το συντομότερο δυνατό και απλώστε τα. Αν τα αφήσετε στον κάδο θα δημιουργηθεί αυτή η δυσάρεστη οσμή μούχλας και δεν θα το θέλαμε αυτό… Το ίδιο θα συμβεί κι αν αποθηκεύσετε τα πλυμένα ρούχα ενώ είναι ακόμη νωπά. Γι’ αυτό πριν τα διπλώσετε και τα στοιβάξετε στη ντουλάπα, βεβαιωθείτε πως είναι απολύτως στεγνά.

Στην ντουλάπα: Μπορείτε να τα αρωματίσετε με διάφορους τρόπους. Το Neomat βέβαια, προτείνει τους πιο φυσικούς και οικολογικούς, όπως να κρεμάσετε σακουλάκια με τα αγαπημένα σας αποξηραμένα λουλούδια ή να τα αρωματίσετε με αιθέρια έλαια…

Ξεχώρισμα: Ποτέ μην βάζετε τα καθαρά ρούχα μαζί με τα βρώμικα, είτε στη ντουλάπα είτε όπου αλλού τα ακουμπάτε. Οι μυρωδιές μεταφέρονται από το ένα ρούχο στο άλλο. Το ίδιο και τα βακτήρια.

Καθαρό πλυντήριο. Κανόνας απαράβατος: Αν θέλετε τα ρούχα σας να μυρίζουν ωραία, διατηρήστε το πλυντήριό σας καθαρό! Δείτε εδώ πώς!

Λοιπόν; Δεν είναι πυρηνική φυσική! Είναι απλοί και έξυπνοι τρόποι για να μυρίζουν τα ρούχα σας σαν να έχουν μόλις βγει από το πλυντήριο!