Ακόμα πιο μαγικά Χριστούγεννα για μικρά αλεπουδάκια

Η πιο παραμυθένια περίοδος των παιδικών μας χρόνων, τα Χριστούγεννα, έχει ξεκινήσει και τώρα έχουμε χρέος να την κάνουμε ακόμη πιο μαγική και ονειρική για τα μικρά αλεπουδάκια. Η αγαπημένη γιορτή των παιδιών, η εποχή που δημιουργούνται οι πιο «δυνατές» αναμνήσεις που τις θυμάσαι ακόμα και όταν μεγαλώσεις, πρέπει να είναι όσο πιο εντυπωσιακή μπορεί να γίνει. Δες κάποιες απλές και έξυπνες ιδέες που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα πιο όμορφα Χριστούγεννα για τα αλεπουδάκια σου.

  1. Στολισμός δέντρου: Η «σηματοδότηση» της έναρξης των Χριστουγέννων για κάθε σπίτι γίνεται με το στολισμό του δέντρου! Μία πολύ ωραία στιγμή για όλη την οικογένεια που κανείς δε θέλει να χάσει. Με λίγη μουσική, κάποιες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και πολύ χαμόγελο, θα μετατραπεί σε μια αξέχαστη στιγμή για τις αλεπουδίτσες.
  2. Κάλαντα: Μία παράδοση αποκλειστικά για μικρές αλεπούδες! Ίσως και η αγαπημένη χριστουγεννιάτικη δραστηριότητα για τα αλεπουδάκια, αφού εκτός από μοναδική διασκέδαση και ευχαρίστηση, τους προσφέρει και χαρτζιλίκι. Αν θες να βοηθήσεις τις μικρές «κομπανίες» να ζήσουν αυτή τη στιγμή ακόμη περισσότερο, συνόδευσε τες, ώστε να γυρίσουν ακόμη περισσότερες περιοχέ.
  3. Χριστουγεννιάτικες ταινίες: Όταν λέμε χριστουγεννιάτικες ταινίες, όλων το μυαλό πάει σε μια συγκεκριμένη με ένα παιδί μόνο στο σπίτι… Φυσικά όμως υπάρχουν αμέτρητες ακόμα, για να επιλέξεις. Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις μία, να φτιάξεις λίγο ποπ κορν, μία ζεστή σοκολάτα και να ζήσεις μια υπέροχη οικογενειακή στιγμή.
  4. Εορταστικές λιχουδιές: Ο μεγαλύτερος έρωτας των παιδικών χρόνων είναι αδιαμφισβήτητα τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες! Ταυτόχρονα βέβαια είναι οι μεγαλύτερες αιτίες λεκέδων αλλά δεν σε απασχολεί, αφού έχεις το Neomat δίπλα σου. Κανένα παιδί δεν μπορεί να τους αντισταθεί και όχι άδικα. Θα ήταν πολύ όμορφο αν μπορούσαν και τα αλεπουδάκια να βάλουν το χεράκι τους στη δημιουργία αυτών των λιχουδιών. Θα τους χάριζε μεγάλη χαρά το να κάνουν κάποια εορταστική ασχολία μαζί με τους γονείς, ενώ θα ένιωθαν ακόμη πιο περήφανα γνωρίζοντας ότι βοήθησαν για να φτιαχτούν αυτά τα πολύ νόστιμα εδέσματα!

 

Για να βρεις περισσότερες έξυπνες, χριστουγεννιάτικες ιδέες, μπορείς να ανατρέξεις… στις αναμνήσεις σου! Απλά θυμήσου τι ήταν αυτό που έκανες με τους γονείς σου και σου προκαλούσε χαρά και κάνε το ίδιο για τα αλεπουδάκια σου. Δε χρειάζεται να προσπαθείς να τους δώσεις πάντα αυτό που δεν είχες. Η λύση βρίσκεται σε αυτό που είχες!