HUEVOS RANCHEROS BAGEL ΜΕ ΑΒΟΚAΝΤΟ

Απo τη Madame Ginger

Ο συνδυασμός αυγού με αβοκάντο είναι από τους πιο νόστιμους και κυρίως από τους πιο θρεπτικούς για ένα υπέροχο ξεκίνημα της ημέρας! Ειδικά αν όλα αυτά είναι κλεισμένα μέσα σε ένα αφράτο bagel… μιλάμε για πολύ έξυπνο πρωινό!

  Μερίδες: 2   |     Χρόνος Προετοιμασίας: 5’    |     Χρόνος Ψησίματος: 5’

ΥΛΙΚΑ:
  • 2 bagel (λευκά ή ολικής)
  • 2 αυγά
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι & Πιπέρι
  • 1 avocado
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 lime ή 1 λεμόνι
bagel madame ginger
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΗΜΑ 1

ΒΗΜΑ 1

Βάζουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σπάμε τα δύο αυγά. Ακουμπάμε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά και τα ψήνουμε σύμφωνα με την προτίμηση μας. Λαδιά από τώρα; Συνεχίζουμε ακάθεκτοι…

Παράλληλα ψήνουμε ελαφρώς τα bagels σε μία τοστιέρα ή στο φούρνο.

Κόβουμε το αβοκάντο σε κύβους και ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ.

ΒΗΜΑ 2

ΒΗΜΑ 2

Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τον χυμό του λάιμ. Ανακατεύουμε και απλώνουμε στο κάτω μέρος των bagels.

Ακουμπάμε από πάνω το τηγανητό αυγό και σερβίρουμε. Αν δεν είναι αυτό δυνατό ξεκίνημα της μέρας, τότε ποιο είναι;

Το αβοκάντο θα δώσει στο πρωινό μας αυτή τη Φρεσκάδα +, αλλά πολύ πιθανόν να δώσει και δύσκολους λεκέδες!
Γι’ αυτό, πριν τα πλύνετε, βάλτε λίγο Neomat €co Φρεσκάδα+, απευθείας πάνω στο λεκέ και αφήστε να δράσει για λίγες ώρες.
bagel madame ginger